Escu Design

0
Finala UEFA Champions League - Liverpool-Tottenham, stadionul Wanda Metropolitano, 1 iunie,care va începe la ora 22:00 ora României
Finala UEFA Champions League - Liverpool-Tottenham live online în direct la Digi Sport 1

source photo: uefa.com


Pe data de 1 iunie (ziua copilului) când va avea loc finala UEFA Champions League. Aproximativ 17.000 de suporteri ai lui Liverpool vor asista la finala UEFA Champions League.
Un bilet câștigat la o tombola a ajuns sa fie vândut pe internet la fabuloasa suma de 35.000 de lire sterline (40.000 €)
Final Champions League 2018-2019: stadionul unde se joacă
Finala Ligii Campionilor, care se află la cea de-a 64-a ediție (a 27-a cu formula actuală) va fi jucată la 1 iunie 2019. Proiectat pentru a găzdui acest eveniment este stadionul "Wanda Metropolitano", inaugurat în 2017. Stadionul Atletico Madrid a câștigat în competiția pentru desemnarea stadionului unde se va juca finala Ligii Campionilor, în fata  "Stadionului Olimpic" din Baku, în Azerbaidjan, care in schimb va fi sediul final al Ligii Europei. II "Wanda Metropolitano" este al patrulea stadion spaniol desemnat pentru a găzdui o finală a Ligii Campionilor. Celelalte sunt: "Santiago Bernabeu", de asemenea, din Madrid, "Camp Nou" din Barcelona și "Sanchez Pizjuan" din Sevilla. Este pentru a opta oară când un stadion spaniol găzduiește actul final al acestei competiții.
 Finala Ligii Campionilor2019 : un stadion nou și sigur!
"Wanda Metropolitano" a fost ales să găzduiască finala Ligii Campionilor la doar patru zile după inaugurarea sa, care a avut loc pe 16 septembrie 2017, cu o ceremonie spectaculoasă închisă prin jocuri de lumină și focuri de artificii. A fost primul stadion cu iluminare LED 100%. Are o capacitate de 68.000 de spectatori și a fost conceput pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de confort și securitate. În acest stadiu, "Atletico Madrid joacă jocurile de acasă. Pentru (i colchoneros) este al treilea stadion, după "Stadionul Metropolitano" care le-a găzduit între 1923 și 1966 și "Estadio del Manzanares" (din 1971, "Vicente Calderon"), care le-a găzduit până în 2017.
Final Champions League 2019: un tur al noului stadion Atletico
Locația "Wanda Metropolitano" a Ligii Campionilor, finala 2019, se află într-una dintre cele mai mari zone de expansiune din Madrid, pe Avenida de Luis Aragones, între cartierele Canillejas și Las Rosas. Și lângă M-40 și foarte aproape de aeroport. Este de asemenea deservit de autobuzele 38.140 și E2 și se află lângă stația Estadio Metropolitano din Unea 7. Noul stadion alb-rosu are in program un tur ce va permite sa vizitati vestiarele si sala conferintelor de presa, unde antrenorul și jucătorii se prezintă la finalul meciurilor. De asemenea, este posibil să coborâți pe teren prin același tunel utilizat de jucători. Vizitele sunt programate în zilele de vineri, sâmbăta și duminica și în sărbătorile legale (atâta timp cât nu există un meci în acele zile). Orarul este de la 15 la 20 de vineri, sâmbătă de la 11 la 20. Duminica și sărbătorile legale de la 11 la 19. Prețul biletului este de 16 Euro (8 euro pentru copii sub 12 ani). Pentru membrii este de 8 Euro, gratuit pentru copiii însoțiți sub 12 ani.
Barurile sportive din Madrid
Madrid este un oraș în care evenimentele sportive sunt profund resimțite. Finala Ligii Campionilor la 1 iunie 2019 nu va face excepție. În general toate barurile sunt echipate pentru a permite vizionarea unor întâlniri importante, dar există baruri dedicate în totalitate sportului. Unul dintre acestea este Real Cafe Bernabeu, în interiorul stadionului Real sau 38 Sport Pub, chiar în inima orașului. Penalti Lounge, face parte dintr-un lanț de baruri create special pentru fanii de fotbal, în timp ce Cerveceria Deportiva, după cum sugerează și numele, oferă beri excelente. Bar Soccer este una dintre cele mai bune oferte din centrul orașului și Bar Deportivo(Calle de Gabriel Lobo, 23, 28002 Madrid, Spania,Telefon: +34 915 63 48 84), un nume care nu lasă nici o îndoială și renumit pentru bunătatea personalului și calitatea bucătăriei. Barul Scrum Rugby(Calle de la Aviación Española, 3, 28003 Madrid, Spania,Telefon: +34 910 58 95 05) este destinat entuziaștilor mingii ovale, precum și multe baruri și pub-uri în stil irlandez sunt locuri excelente pentru a vă bucura de meciurile de rugby ale celor șase națiuni. Dacă te duci la Madrid pe 1 iunie, dar ești fără bilet, acum știi unde să mergi.
Source 1 Source 2 Source 3

source 3

Trimiteți un comentariu

 
Top